Vliegtickets Aruba

Vliegtickets Aruba

Vliegtickets ArubaKLM en TUI fly verzorgen beide vanaf Schiphol rechtstreekse vluchten naar Aruba. TUI fly vliegt vijf dagen in de week naar Aruba, KLM heeft elke dag vluchten naar Aruba.

Er zijn non-stop vluchten, maar ook vluchten met een tussenlanding op Curaçao, Bonaire of Sint Maarten. Als je een tussenlanding hebt dan kun je gewoon in het toestel blijven zitten en vertrek je ongeveer een uur later verder naar Aruba.

De vliegtijd naar Aruba is ongeveer 10 uur, als je een vlucht met een tussenlanding hebt dan ben je ongeveer 2 uur langer onderweg door de tussenstop. Het tijdsverschil met Nederland is in de zomer 6 uur en in de winter 5 uur (door de wintertijd).

De vlucht naar Aruba

vliegtickets arubaVluchten naar Aruba vertrekken meestal in de ochtend of begin van de middag van Schiphol. Je komt dan aan het einde van de middag of begin van de avond op Aruba aan.

De vluchten van Aruba naar Nederland zijn alleen maar nachtvluchten. Je vertrekt aan het einde van de middag of begin van de avond, en komt de volgende ochtend vroeg weer in Nederland aan.

Vliegtickets Aruba boeken

Boek je vliegtickets naar Aruba bij: