Hotels op Eagle Beach & Druif Beach

Eagle Beach en Druif Beach

Eagle BeachEagle Beach en Druif Beach worden ook wel de ‘low rise-area’ genoemd. Dit betekent dat de hotels hier niet hoger dan 4 verdiepingen zijn. Het is hier dan dus ook een stuk minder toeristisch en druk dan op Palm Beach.

Op Eagle Beach en Druif Beach vind je de kleinere hotels. Als je houdt van rust en kleinschaligheid dan zit je hier goed. Luxe hotels worden hier afgewisseld met betaalbare kleinere hotels: er is voor ieder wat wils.

Druif Beach

Ten zuiden van Eagle Beach ligt Druif Beach, hier liggen vijf resorts die aan elkaar gelieerd zijn. Als je All Inclusive geboekt hebt dan zijn de restaurants en bars van de resorts uitwisselbaar. Ook de zwembaden, kisclubs etc. van alle resorts zijn beschikbaar voor iedereen die in één van de resorts verblijft.

Direct aan het strand

Tamarijn Aruba All Inclusive hotelHet Divi Dutch Village Beach Resort, Tamarijn Aruba All Inclusive hotel en Divi Aruba All Inclusive hotel liggen direct aan het strand. Het Divi Dutch Village Beach Resort heeft appartementen, de andere twee hotels hebben alleen hotelkamers.

Je kunt het Divi Dutch Village Beach Resort ook All Inclusive boeken, in dat geval kun je terecht bij de restaurants en bars van de andere twee hotels.

Aan de overkant van de weg

Divi Village All Inclusive VillasAan de overkant van de weg liggen de Divi Village All Inclusive Villas en het Divi Village Golf & Beach Resort. Je kunt zelf de weg oversteken naar het strand, maar er rijden ook golfkarretjes van de Divi Villages naar Druif Beach.

Bij Divi Village All Inclusive Villas hebben ze 1-, en 2-kamer suites, bij het Divi Village Golf & Beach Resort hebben ze behalve suites ook 1-, 2-, en 3-kamer appartementen.

Voor de All Inclusie formule van de Divi Village All Inclusive Villas kun je terecht bij de restaurants en bars van de andere Divi Resorts.

Eagle Beach

Aan de overkant van de weg

Amsterdam Manor Beach ResortHet Amsterdam Manor Beach Resort en MVC Eagle Beach liggen aan de overkant van de weg bij Eagle Beach.

Het Amsterdam Manor Beach Resort is een kleinschalig complex met ca. 70 appartementen. Het resort is gebouwd in Nederlands koloniale stijl met vrolijke Caribische kleuren. Ze hebben 1-, 2-, en 3-kamer appartementen.

Het MVC Eagle Beach is geen luxe resort, maar een budget-vriendelijk hotel met vrolijke kleuren in Arubaanse stijl. Het fris opgeknapte familiehotel heeft 19 kamers en een klein-maar-fijn zwembad.

Direct aan het strand

Direct aan het strand van Eagle Beach liggen het Bucuti & Tara Beach Resort en het Manchebo Beach Resort & Spa.

Bucuti & Tara Beach ResortHet Bucuti & Tara Beach Resort is een boutique resort voor koppels. Met hippe beachchairs, luxe beddengoed, bubbels en films kijken onder de sterrenhemel. Ze hebben hier ook leuke gadgets, zoals een spiegel met ingebouwde tv, of een iPad op je hotelkamer. Het Bucuti & Tara Beach Resort is Adults Only.

Het Resort is door Brides Magazine uitgeroepen tot een van de beste huwelijksreis-bestemmingen in de wereld.

Manchebo Beach Resort & SpaHet Manchebo Beach Resort & Spa is het enige resort op Aruba met speciale strandzones voor yoga en pilates. Hier kom je om te onthaasten. Neem een relaxmassage of bodyscrub in het wellnesscentrum en ontspan daarna op een strandstoel onder een palapa aan het strand.

Je kunt het Manchebo Beach Resort & Spa boeken op basis van verblijf (met of zonder ontbijt) of All Inclusive.

Andere hotels aan Eagle en Druif Beach

Andere hotels direct aan het strand van Eagle en Druif Beach zijn:

Andere hotels op Aruba