Hotels & Resorts

Direct aan het strand

Op Aruba kiezen de meeste vakantiegangers voor een vakantie direct aan het strand. Op Palm Beach liggen de hotels ook echt aan het strand, op Eagle Beach en Druif Beach liggen de hotels voornamelijk aan de overkant van de straat.

High rise

Palm Beach is het populairste strand onder de toeristen en wordt ook wel de ‘high rise-area’ genoemd. Hier vind je de grote hotelketens en andere luxe hotels en villa’s. High rise betekent letterlijk dat de hotels hier de hoogte in zijn gegaan, de hotels zijn hier hoger van 4 verdiepingen.

Low rise

Eagle Beach en Druif Beach worden ook wel de ‘low rise-area’ genoemd. Dit betekent dat de hotels hier niet hoger dan 4 verdiepingen zijn. Het is hier dan dus ook een stuk minder toeristisch en druk. Je vindt hier de kleinere hotels. Als je houdt van rust en kleinschaligheid dan zit je hier goed. Luxe hotels worden hier afgewisseld met betaalbare kleinere hotels: er is voor ieder wat wils.

Veel keuze

Er is veel keuze aan hotels direct aan het strand van Aruba. Palm Beach is het meest populaire strand, hier is het overdag dan ook een gezellige drukte. Op Eagle Beach en Druif Beach is het echter nog mogelijk om in alle rust op een verlaten plek te gaan liggen. Hier moet je zijn als je even ongestoord van de Arubaanse zon wilt genieten.