Hotels in Noord & Centraal Aruba

Noord Aruba

In de buurt van Palm Beach

Caribbean Palm Village ResortTer hoogte van Palm Beach in Noord liggen Del Rey Apartments en het Caribbean Palm Village Resort.

Beide appartementencomplexen liggen op ongeveer 1,5 km van het strand van Palm Beach. Ze hebben 1-, 2-, of 3-kamerappartementen. Het Caribbean Palm Village Resort heeft een gratis shuttle service naar het strand.

In de buurt van Eagle Beach

Aruba Blue VillageTer hoogte van Eagle Beach liggen de appartementen van Aruba Blue Village en het kleinschalige Arubiana Inn.

De appartementencomplexen liggen op ongeveer 1,5 km van het strand van Eagle Beach. Arubiana Inn heeft alleen maar 2-persoonskamers, bij Aruba Blue Village kun je kiezen voor een 1-, 2-, of 3-kamerappartement. Aruba Blue Village heeft een gratis shuttle service naar het strand.

Centraal Aruba

Ten noorden van Oranjestad

Paradera ParkTen noorden van Oranjestad ligt sfeervolle Paradera Park. Het kleinschalige boutique resort ligt op een rustige en centrale locatie en telt slechts 17 appartementen in een tropische tuin. Je kunt kiezen voor een 1-, 2-, of 3-kamerappartement.

En als je naar het strand gaat dan krijg je gratis handdoeken, strandstoelen en een koelbox mee van de Nederlandse eigenaren.

Ten zuiden van Oranjestad

Mammaloe’s Bed & BreakfastMammaloe’s Bed & Breakfast ligt ten zuiden van Oranjestad. Hier beleef je een unieke Arubaanse ervaring.

Slaap in een Gypsy Wagon of Casita, koel af in het kleine maar fijne zwembad en geniet op je terras van een kop koffie. De B&B heeft een Nederlandse eigenaresse die je tips over de omgeving kan geven.

Andere hotels op Aruba